Marile case de producții, apel la ajutorul autorităților, din cauza pierderilor financiare colosale! VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Pandemia de coronavirus a afectat extrem de grav industria muzicală românească! Din cauza măsurilor de urgență implementate de autorități, precum anularea tuturor evenimentelor care strâng mai multe persoane la un loc, artiștii au rămas fară concerte și, automat, fără nicio susținere financiară, în această perioadă de criză.

Trei dintre cele mai importante case de producție din industria muzicală românească și-au unit forțele în această perioadă, pentru a face față situației critice în care se află artiștii, în plină pandemie de coronavirus.

Astfel că au formulat o scrisoare pentru Ministrul Culturii, pentru a interveni asupra impactului pe care îl au măsurile pe care le-au luat împotriva răspândirii infecției cu noul coronavirus, asupra industriei muzicale din România.

Se pare că răspunsul a venit cu rapiditate din partea Ministrului Culturii, care și-a exprimat susținerea totală pentru măsurile propuse de marile case de producție. Mai mult decât atât, artiștii români, precum Inna, Antonia, Delia, Irina Rimes și multe alte nume sonore ale industriei muzicale din România, le cer românilor să îi susțină într-un alt mod, astfel că artiștii le propun oamenilor să asculte, în continuare, cât mai mult piesele pe care le-au lansat de-a lungul anilor, dar și să îi promoveze.

Veniturile artiștilor români provin 80% din prestațiile artistice și cesiunea interpretării lor live, în cadrul numeroaselor concerte și evenenimentelor pe care le susțin. Măsurile de siguranță adoptate în urma combaterii raspândirii infecției cu coronavirus au puterea de a influența și de a scădea considerabil creațiile muzicale autohtone, piața fiind monopolizată de artiștii străini.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest