Mario Iorgulescu, dat în urmărire generală! Părinţii victimei lui au răbufnit şi au făcut primele declaraţii/ VIDEO

 

După ce fiul președintelui LPF a fost acuzat de omor calificat și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și a substanțelor interzise, tatăl victimei lui Mario Iorgulescu a reacționat foarte dur! După ce a fost dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile şi Mario Iorgulescu a fost dat în urmărire generală, tatăl victimei a făcut primele declaraţii!

Tatăl victimei a spus sincer ce crede că se întâmplă, dar și la ce măsuri va apela! Acesta cere o expertiză de urgență şi spune că nu crede că este ceva în neregulă cu fiul lui Gino Iorgulescu ci că se simte foarte bine şi se încearcă doar o muşamalizare a cazului!

Mai mult, părintele tânărului ucis în accidentul provocat de Mario Iorgulescu susţine că acesta nu va scăpa basma curată! Părinții victimei sunt în continuare copleșiți de durere!

„Oare părinţii lui Mario nu se gândesc că ne doare foarte tare? Ne-a murit un copil. Ne-a murit un copil care avea doi copii şi ne-au rămas nepoţii singuri” a spus mama lui Dani Vicol pentru Acces Direct.

În cele șase luni de când și-au pierdut copilul au fost nevoiți să reziste până a fost pronunțată decizia oficială din partea autorităților române care s-au ocupat de acest caz.

„Nu a venit nimeni să ne spună absolut nimic. E al cincilea comunicat în care se spune acelaşi lucru şi nouă nu ne-a spus nimeni nimic. Nu a venit absolut nimeni! Noi nu am primit nimic din partea lor. Niciun ban, niciun ban! Nimic din partea lor!” au mai spus părinţii tânărului ucis de Mario Iorgulescu.

Rudele vor adevărul despre moartea lui Dani Vicol şi susţin că trebuie să plătească! Unchiul a fost de faţă în momentul în care s-a produs cumplitul accident, iar durerea sa nu poate fi exprimată în cuvinte! Acesta a mărturisit că în momentul accidentului, Mario Iorgulescu nu a dat niciun semn că ar încetini la semafor, a intrat pe contrasens, iar într-o secundă a avut loc tragedia.

Mario Iorgulescu, responsabil de accidentul rutier care s-a soldat cu moartea lui Dani Vicol, în luna septembrie 2019, ar beneficia în prezent de o asistentă personală la spitalul din Italia în care este internat. Din spusele familiei sale, Mario Iorgulescu se află într-o perioadă de refacere. Conform informaţiilor apărute în presă, decizia în cazul arestării fiului șefului LPF nu este definitivă!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest