Mărturisiri pline de durere ale prietenilor Mădălinei Manole: ”Înșelată nu a fost neapărat fizic, dar psihic a fost o dezamăgire”

 

Se împlinesc şase ani de la tragedia care a zguduit o ţară întreagă. Mădălina Manole s-a sinucis în 2010, pe 14 iulie, dar părinţii şi prietenii ei  au rămas cu multe semne de întrebare. Mădălina Manole a trăit mereu cu pasiune şi pe scenă, dar şi în spatele reflectoarelor.

Considerat cel mai tragic eveniment din showbiz-ul românesc, moartea Mădălinei Manole a dat startul unui război ce pare să nu se mai termine niciodată între părinţii şi fostul soţ al artistei, Petru Mircea. Mama cântăreţei. Eugenia Manole, credea, cum de altfel crede şi acum, că Petru Mircea că nu a ajutat-o pe fiica sa să treacă peste depresie.

La rândul său, Petru Mircea a refuzat să-şi lase foştii socrii, care consideră că bărbatul nu respectă memoria fostei sale soţii, să-şi viziteze nepoţelul, deşi o decizie judecătoarească, emisă în 2011 de Tribunalul Bucureşti, le dădea acest drept.

De șase ani, cel mai bun prieten al Mădăline Manole suferă în fiecare zi din cauză că nu mai poate vorbi cu artista care a decis să se sinucidă, chiar de ziua ei.


Cel mai bun prieten al Mădălinei Manole a vorbit astăzi, în cadrul emisiunii "Star Matinal", despre regretata artistă. El este cel cu care ea petrecea cel mai mult timp şi cel care îi scria melodiile.

"Acum 6 ani, Mădălina Manole a ales să plece dintre noi. Să luăm fiecare câte o părticică din bunătatea ei. Dumnezeu să o odihnească!  Mai mult decât atât nu am ce să spun. Este o zi atât de încărcată şi sentimental şi de emoţii. Chiar nu vreau să dezvălui. Să ne gândim la ea, atât putem face!  Din păcate, mă rezum doar la gândurile pe care i le-am transmis. Vreau doar să păstrez un moment de amintire pentru ea.", a declarat cel mai bun prieten al Mădălinei Manole.

O altă prietenă de-ale Mădălinei, Roxana Popescu, a vorbit despre cum era  Mădălina și dacă s-a simțit înșelată.

"Depinde cum priveşti situaţia. Înşelată nu neapărat fizic, dar psihic a fost o dezamăgire uriaşă." a declarat Roxana Popescu după ce Rocsana Marcu a întrebat-o dacă Mădălina Manole se simţea înşelată.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest