Mărturisiri şocante! Bianca Drăguşanu acuză, Alex Bodi vine cu dovezi! I-a dat mii de euro ca să nu spună că a fost bătută! VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Seria dezvăluirilor dintre Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi continuă cu mărturisiri şocante! Invitat în cadrul emisiunii „Star Matinal de Weekend”, afaceristul a spus tot adevărul despre episoadele de violenţă şi motivul pentru care a scos 6.000 de euro din buzunar – bani care au intrat în contul blondinei.  

Scandalul dintre Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi abia acum începe! După ce săptămâna trecută s-au prezentat în faţa notarului pentru a pune capăt mariajului, acum Bianca şi Bodi dau cărţile pe faţă şi îşi aduc acuzaţii grave unul celuilalt.

Astfel că, Bianca Drăguşanu îşi acuză fostul partener de viaţă de violenţe teribile, de ameninţări cu mutilarea, dar şi de şantaj. Mai mult de atât, se pare că pentru bătăile încasate, Alex Bodi i-ar fi dat blondinei 6.000 de euro, însă Bianca a spus că banii i-a primit din cauza contractelor pe care nu le-a mai putut onora, din cauza loviturilor.

”Eu pe 4 decembrie, pentru chestia asta, mai în glumă, mai în serios, i-am dat 6.000 de euro. Da? Valută, euro, 6.000. La cine vine acum cu lucruri din trecut, ca să creadă lumea că s-a întâmplat ieri sau alaltăieri”, a zis afaceristul. 

Bianca Draguşanu infirmă totul!

Imediat după ce Alex Bodi s-a prezentat în platoul matinalilor de la Antena Stars, unde a dezvăluit că a plătit-o ca să nu spună că a fost bătută, Bianca Drăguşanu a spus că miile de euro din contul lui Bodi au ajuns în buzunarul ei, pentru a-şi rezolva o serie de probleme de sănătate din cauza excesului de operaţii estetice.

De la ce a pornit totul?

„Conflictele noastre fizice au fost trei. Dintre care, ăsta este cel mai ieşit din comun, că i-am dat o palmă şi ea este sensibilă la faţă. Cel mai grav incident a fost în Monte Carlo, când noi ne-am certat după trei săptămâni de căsătorie, când a venit fiică-mea cea mare plângând că trebuia eu să îi zic Biancăi cu cine am fost la Monte Carlo. Şi atunci nu am suportat, am anulat nunta, doar că ea mi-a răspuns urât şi am avut o altercaţie violentă. Şi ea mi-a zis că i-am rupt coasta. Am avut o ceartă pe maşină, eu o duceam la aeroport şi a vrut să sară din maşină din mers şi atunci am lovit-o cu o palmă.” a spus Alex Bodi, în exclusivitate la Star Matinal.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest