Mesajul lui Florin Dumitrescu, după moartea lui Sissoko: „Cel mai cald om...”

 

Mesajul lui Florin Dumitrescu, după moartea lui Sissoko. Sissoko Sidia a murit în dimineața de zilei de miercuri, 20 octombrie, de COVID-19. Bucătarul a fost găsit mort în casă, iar dispariția lui i-a îndurerat pe cei care l-au cunoscut. Printre ei se află și Florin Dumitrescu.

Juratul de la „Chefi la cuțite' a scris pe rețelele de socializare un mesaj emoționant în mediul virtual la câteva ore după ce a aflat că Sissoko a murit. Bucătarul vorbește despre Sissoko ca despre un bun prieten și pentru care are numai numai cuvinte de laudă. Totodată, spune că era un om foarte cald, care l-a impresionat foarte mult, atunci când l-a cunoscut prima dată.

Deși nu a câștigat, bucătarul a ieșit în evidență datorită modului foarte deschis în care şi-a exprimat emoţiile în timpul concursului care a avut loc acum nouă ani.

El nu s-a ferit niciodată să ţipe sau să sară în sus de bucurie când îi reuşea câte un preparat, lucru care i-a adus o popularitate foarte mare la vremea aceea printre fanii emisiunii. După concurs, Sissoko a reuşit să-şi împlinească unul dintre cele mai mari vise, acela de a-şi lua diploma de bucătar.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest