Mihaela Moise, prima vacanţă cu fetiţa departe de România: "Îi place să mănânce orice"

 

Mihaela Moise, în cadrul unui interviu în exclusivitate, pentru Antena Stars a povestit cum s-a desfăşurat prima vacanţa, în afara ţării, în care a fost împreună cu micuţa ei şi cu psoţul dar şi ce anume s-a schimbat în viaţa ei de când este mămică.

Viaţa nu a achitat-o deloc pe Mihaela Moise, de experienţele negative. După ce şi-a pierdut ambii părinţi, bruneta şi-a făcut propia familie de care se bucură la intensitate maximă. Momentele alături de partenerul ei de viaţă şi de rodul iubirii lor sunt cele mai preţioase, după cum a mărturisit bruneta.

Se pare că totul s-a schimbat în bine de când a dat naştere. Micuţa Katia este un copil foarte cuminte, iar vacanţele împreună cu ea, sunt cu adevărat relaxante. Chiar dacă a pus câteva kilograme după naştere, Meme este mai fericită ca niciodată, alături de familia pe care o are.

„E prima călătorie în afara ţării. Acum este înnebunită după apă. A dormit pe plajă, nu a deranjat-o căldura. E un copil foarte bun. Îi place să mânce orice. Îi dau piept de pui de ţară, ou, spanac. Nu îi dau sare. M-am schimbat cu vreo 10 kg în plus, dar viaţa s-a schimbat frumos. Nu duc dorul cluburilor, stau la salon mult, muncesc tot timpul. O am pe Nana care stă cu asta mica şi în weekend încerc să stau cât mai mult cu ea. Ajung acasă plângând pentru că mi-e dor de ea. Sunt liniştită, am o familie frumoasă. O să mai plecăm, încă nu am stabilit unde. Cred că undeva la turci. În rest, undeva la mare, la munte, la ţară. Eu îmi doresc să crească la ţară. În vacanţă a dormit non-stop de la aerul de mare. Vrem să călătorim, pentru că ne place să facem asta, şi o să o luăm cu noi peste tot.” a povestit Mihaela Moise, în exclusivitate, pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest