Mihaela Rădulescu a răbufnit! Reacţie dură după isteria cauzată de coronavirus: „De când s-a inventat săpunul”

 

Situaţia creată de creşterea numărului de cazuri de infectare cu coronavirusului a instaurat panica în România, creând o adevărată isterie în jurul oamenilor. Speriaţi de ce se întâmplă la nivel mondial, românii au început deja cumpărăturile masive de conserve şi alimente pe care le pot consuma, în caz de carantină. Mihaela Rădulescu a avut o primă reacție legată de situaţia de la ora actuală din ţară, prin intermediul unui mesaj pe internet.

Mihalea Rădulescu este de părere că panica ce a îmbrăţişat întreaga naţiune nu este deloc un lucru bun, ci din contră. Vedeta a propus o serie de soluţii care pot ţine departe virusul din China, printre acestea numărându-se: atenţia deosebită când vine vorba de igiena personală.

„In loc de panica, zic sa facem ce putem. Spalam mainile, dezinfectam tot ce atingem...De 10 ori pe zi. Si propun sa daruim alcool sanitar, dezinfectante, pe langa martisoare, tura asta. Sa nu ne mai pupam cand ne vedem, sa nu mai dam mana nici daca incheiem afacerea secolului, sa stranutam sau sa tusim in batista, in maneca de la haina ( daca e mai la indemana). Putem chiar sa profitam de situatie si sa invatam o data pentru totdeauna cum se sta civilizat la o coada , la o distanta de cam 1 m, fara sa suflam in ceafa nimanui, fara sa atingem pe nimeni, asa... ca „afara“. Iar cel mai sanatos e sa nu ne mai panicam mai mult decat ne ingrijim PE BUNE de sanatatea personala, in general. Igiena nu costa, doar se invata si e cea mai buna metoda de preventie, de cand s-a inventat sapunul:). #washyourhands #soap and #hope #coronavírus” a scris Mihaela Rădulescu pe reţeaua soacială pe care este extrem de activă


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest