Mihai Bendeac, incendiu de proporții, în blocul în care locuieşte! Actorul s-a speriat de moarte! VIDEO

 

Mihai Bendeac a avut parte de sperietura vieţii sale! Actorul a fost părtaşulul unui incendiu de proporţii, chiar în blocul în care locuieşte. Fumul a ajuns peste tot, inclusiv în apartamentul acestuia, iar totul a fost filmat!

Actorul a filmat totul! În cadrul videoclipului a spus care a fost primul lucru pe care l-a făcut când a aflat de incendiu, dar şi ce gest surprinzător a făcut unul dintre pompieri pentru el. Din cauza faptului că nu se ştia care apartament a fost acaparat de flăcări, pompierii au fost nevoiţi să spargă mai multe uşi din cadrul blocului.

După ce au aflat sursa, au aflat şi cauza. Chiar Mihai Bendeac a dezvăluit motivul incendiului. Se pare că flăcările au apărut din cauza unei tigăi uitate pe aragaz. "Băi, m-am speriat absolut ingrozitor, la mine în casă e un fum absolut înspăimântator care iese pe la aerisire. Stai să aerisesc. Între timp am aflat că a luat foc un apartament din cauza unei tigăi cu ulei lăsată pe aragaz. Şi nu înţeleg de unde iese, am iesit pe holul blocului... alarme, au venit pompierii. Deci e o senzaţie sinistră. Mai multe uşi se sparg, nu au aflat de unde iese", spune Mihai Bendeac. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest