Mihai Bendeac, intervenţie în scandalul dintre Abi Talent cu Alex Velea! Cum l-a luat la mişto actorul pe „Regele Măscăricilor”/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Scandalul dintre Abi şi Alex Velea continuă, dar a mai intervenit cineva în povestea controversată. Este vorba chiar despre Mihai Bendeac, care, într-un mod indirect, l-a luat la mişto pe cel autonumit "Regele României". 

Actorul a postat o fotografie pe Instagram cu celebrul fotbalist Mane de la Liverpool, care a apărut cu telefonul spart în fața camerelor de filmat. Chiar dacă jucătorul nu duce lipsa de bani, Mane s-a afişat cu ecranul device-ului deteriorat, iar acest lucu i-a atras atenţia lui Mihai Bendeac, fiind punctul de plecare în ironizarea lui Abi.

Postarea lui Mihai Bendeac a făcut referire la Abi Talent, făcând o comparaţie între celebrul fotbalist şi valorile din zilele noastre: ''E virală fotografia cu telefonul spart a lui Sadio Mane de la Liverpool. L-am văzut aseară in Liverpool-Tottenham. 7,5 milioane de lire sterline caștigă pe an, vreo 150 mii pe săptămână. „Ce sa fac cu Ferrari, ceasuri cu diamante sau telefoane scumpe? Ce ar face obiectele astea pentru mine?” le-a răspuns Mane ălora de la Daily Star. Mane a construit 8 școli in Senegal, 2 stadioane și in fiecare lună donează căte 70 de dolari fiecărui om sărac din orașul sanegalez in care s-a născut. Sadio Mane are 27 de ani… Zic să ne bucurăm de Abi Talent, reperele noastre….😡'', a fost mesajul postat de Mihai Bendeac.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest