Mihai Bendeac, surpriză incredibilă de ziua lui! Cum a reacţionat actorul/ VIDEO

 

Mihai Bendeac a împlinit 37 de ani, iar cu ocazia zilei sale de naştere, actorul a primit una dintre cele mai frumoase surprize ale vieţii sale!

În cadrul unui filmuleţ pe social media, actorul a mărturisit că motivul din cauza căruia nu şi-a serbat niciodată ziua de naştere a fost acela că nu consideră că este vreo zi specială. Mai mult de atât, Mihai Bendeac nu sufla niciodată în lumânări pentru că nu crede în dorinţe.

Chiar dacă înainte ziua lui de naştere reprezenta un motiv de întristare, moment în care se închidea în casă, iată că acum aniversarea sa a fost sărbătorită într-un mod inedit. Şi a avut parte de cea mai frumoasă surpriză.

„Eu, de-a lungul timpului, atunci când era ziua mea, întotdeauna mă închideam în casă, îmi închideam telefonul, pentru că ziua mea nu a reprezentat decât un motiv de întristare că a mai trecut un an. Şi mi-au făcut în seara asta o surpriză.

Publicul mi-a cântat „La mulţi ani”. Bă, şi eram şocaţi cu toţii pentru că oamenii nu sunt muzicanţi şi pot suna mai fals, dar nu a fost cazul aici. Mulţumesc! Mersi fain! Iar asta când s-a cântat „La mulţi ani” a fost ireal de bine. Zici că era un cor. Nu oameni din public, la un spectacol de teatru” a spus Mihai Bendeac, în cadrul unui filmuleţ pe Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest