Mihai Constantinescu a suferit al doilea stop cardio respirator! Artistul este în stare gravă „Prognosticul este extrem de rezervat!” VIDEO

 

Mihai Constantinescu a făcut stop cardio-respirator în jurul orelor 5-6 dimineața. S-a simțit rău, iar soția lui, Simona. a intervenit imediat și a sunat 112. A fost chemată o ambunanță și dus la Spitalul Floreasca. Între timp, starea de sănătate a artistului s-a agravat și a suferit un al doilea stop cardio respirator.

Medicii se luptă să îi salveze viaţa artistului. În cadrul unui apel telefonic pentru Star Matinal, medicul Tudor Ciuhodaru a vorbit despre starea lui Mihai Constantinescu şi despre şansele de supravieţuire.

"În astfel de situaţii secundele sunt de platină. (...) Prognosticul este extrem de rezervat. În ciuda faptului că toţi credem că dacă am pornit inima totul este bine, în aceste condiţii, pot spune doar că prognosticul este extrem, extrem de rezervat. (...) Minunile le facem în fiecare zi. Sunt convins că echipa medicală face minuni din toate punctele de vedere medicale pentru ca şi acest pacient să aibă şanse maxime la supravieţuire", a spus medicul Tudor Ciuhodaru.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest