Mihai Mitoșeru, în suferință, după ce a realizat cât a greșit în mariajul cu Noemi: „Sunt așa din cauza mea”

 

Mihai Mitoșeru suferă profund, din cauza divorțului de Noemi! După perioada grea prin care a trecut din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat mama lui, prezentatorul TV și-a deschis sufletul în fața urmăritorilor săi și a dezvăluit că a greșit foarte mult în mariajul cu fosta soție, femeia care i-a fost alături constant în timpul spitalizării Cameliei Mitoșeru.

Mihai Mitoșeru și Noemi au format unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă românească, astfel că vestea că vor divorța după o căsnicie de 14 ani a picat ca o bombă!

Deși despărțirea a fost una pe cale amiabilă, ambii mărturisind că vor rămâne în continuare aproape unul de celălalt, durerea faptului că a pierdut o parteneră de viață incredibilă a persistat și a crescut în sufletul prezentatorul TV, după cum chiar el a mărturisit.

Mihai Mitoșeru a recunoscut că a fost principalul vinovat în despărțirea de Noemi, prin comportamentul pe care l-a avut de-a lungul mariajului cu acesta.

„Dacă mă gândeam în ultimul an de căsătorie spuneam clar „libertate”. Acum când mama este în spital, îmi este greu singur. Este clar că sunt așa din cauza mea.

Am vrut și mi-am asumat, dar asta nu mă face să mă simt mai bine. Fiecare are o altă părere, normal. Oameni diferiți, situații diferite.”, a mărturisit Mihai Mitoșeru.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest