Mihai Mitoşeru, la brațul unei domnișoare, după 10 zile de la divoţul de Noemi! Ce spune prezentatorul despre presupusa relaţie

 

Vestea că Mihai Mitoşeru şi Noemi au decis să meargă pe drumuri separate, a luat prin surprindere pe toată lumea! Motivul despărţirii a fost seria de neînţelegeri pe care au avut-o în cuplu, de-a lungul relaţiei şi chiar dacă au mărturisit că încă îsi poartă sentimente reciproc, cei doi au considerat că o pauză reprezintă cel mai bun lucru pe care îl pot face pentru propriile persoane.

Chiar dacă a semnat actele de divorţ în urmă cu doar 10 zile, Mihai Mitoşeru s-a afişat la braţ, cu o altă domnişoară, semn că viaţa merge înainte. Şi când toată lumea credea că bruneta sexy în compania căreia a fost surprins este noua lui iubită, Mihai Mitoşeru a infirmat acest lucru si a ţinut sa menţioneze că sunt doar prieteni.

"Pe Nicoleta o ştiu de 20 de ani. Sunt burlac, nu este vorba de o relaţie acum. Oricum, le găsesc defecte tuturor fetelor. Nici eu nu mai ştiu cum este mai bine: să fiu singur sau să fiu într-o relaţie. Am mulţi prieteni care mă invidiază, că mă pot vedea cu alte fete. Am şi momente în care nu mă simt atât de bine singur şi că era mai bine să am o relaţie" a spus Mihai Mitoşeru.

Dar indiferent că îsi va reface viata sau nu, întrebarea care stă pe buzele tuturor este de ce s-au despărţit Mihai Mitoşeru şi Noemi. Deşi în presă s-au speculat tot felul de lucruri, prezentatorul TV a pus, din nou, punctul pe "i" şi a mărturisit care au fost adevăratele motive care au dus la ruptura dintre cei doi:

„Eu eram foarte coleric, mă enervam, dar aveam și motive, pentru că ea era foarte rece. Într-o noapte ne-am certat foarte tare, a plecat la mama ei și a zis să ne despărțim. Mie imi este mai greu căci am rămas singur într-o casă mare și e greu să fii singur. Ea s-a bucurat ca un copil că nu mai spală vasele și nu mai face de mâncare, deși niciodată nu am pus-o să facă asta! Încă vorbim, dar nu zilnic, ocazional. Mai avem multe chestii împreună” a spus Mihai Mitoșeru, în urmă cu ceva timp.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest