Mihai Neşu, transformare totală după accident! "Am început să iubesc foarte mult natura"

 

Un luptător cu suflet de aur. Fostul fotbalist al Stelei, Mihai Neşu a vorbit despre cum i s-a schimbat viaţa în cei cinci ani de suferinţă.

"Care a fost dorinţa mea cea mai mare? Să fiu fotbalist. Mi-a spus odată cineva că dacă nu mai pun câteva kilograme pe mine... n-o să ajung niciodată fotbalist", a declarat sincer Mihai Neşu.

Dar aceste vorbe l-au ambiţionat mai tare. Mihai Neşu şi-a dedicat viaţa pe terenul de fotbal. Totul pentru a-şi îndeplini cel mai mare vis. 10 mai 2011 este data în care totul s-a schimbat la 180 de grade pentru fostul fotbalist după ce un coechipier a căzut peste el la un antrenament obişnuit.

"Nu pot să ştiu eu de ce mi s-a întâmplat asta exact, dar pe mine m-a ajutat să mă descoper pe mine... care eram cu adevărat. Dumnezeu ne iubeşte pe toţi", a explicat Mihai Neşu.

Au trecut de atunci cinci ani, cinci ani de suişuri şi coborâşuri. însă, Mihai Neşu nu şi-a pierdut niciodată încrederea în Dumnezeu: "În ultimul moment am început să mă bucure foarte mult pelerinajele pe la mănăstiri şi mi-au adus foarte multă pace şi linişte. Am început să iubesc foarte mult natura, să văd practic cum se desfăşoară ea. Înainte nu vedeam nimic, acum mă uit şi la albinuţe, cum se bagă în flori, ies afară. Văd astăzi pomul, n-are nicio frunză, peste o săptămână i-au crescut frunzele şi mă bucur aşa, e o bucurie... nu poţi să explici"

Tratamentul pe care fostul fotbalist trebuie să-l urmeze este extrem de costisitor: 180.000 de euro pe an. Foştii săi colegi şi antrenori, asociaţii şi clubul Steaua au organizat "Gala Uniţi pentru Mihai". În urma evenimentului s-au strâns 44.000 de euro.

"Nu lupt singur pentru că am tot luptat singur şi cred că e foarte greu să n-ai gânduri de îndoială şi... ne luptăm cu ele şi sperăm într-un final să ne scoată Dumnezeu din ele", a mărturisit sportivul în interviu.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest