Mihai Trăistariu a cerut-o în căsătorie pe Oana Zăvoranu! Declarații exclusive: „Îmi place mult felul ei de a fi”

 

Mihai Trăistariu a cerut-o în căsatorie pe Oana Zăvoranu! Artistul a făcut declarații exclusive despre cum anume s-a desfășurat momentul și despre care a fost reacția celei mai controversate femei de la ora actuală, din showbiz!

Invitată în cadrul unei emisiuni TV, Oana Zăvoranu a mărturisit că a fost cerută în căsătorie de un bărbat din showbiz și mare a fost mirarea tuturor atunci când a spus că cel care a vrut să o ia de soție a fost nimeni altul decât Mihai Trăistariu.

Contactat de reporterii Antena Stars, Mihai Trăistariu a confirmat spusele Oanei Zăvoranu și a mărturisit că cererea în căsătorie a fost făcută pe vremea când aceasta divorța de Pepe.

”Da, s-a întâmplat acum vreo 10 ani când Oana era în divorţ cu Pepe, era în discuţiile alea care apăreau pe la televizor. Eu urmăream puţin povestea, o apreciam mult şi pe Oana şi pe Pepe. Eu sunt prieten cu amândoi. Dar ascultând-o cum vorbea şi mie îmi place foarte mult felul ei de a fi, bineînţeles că i-am dat un mesaj şi i-am spus: <<Oana, nu îţi fă griji dacă te lasă Pepe, te iau eu>> Asta a fost cererea mea în căsătorie, să zicem aşa şi a rămas la nivelul acesta.”, a spus Mihai Trăistariu pentru Star Matinal!

Iar pentru că Oana Zăvoranu l-a apreciat dintotdeauna pe Mihai Trăistariu datorită valențelor sale artistice, răspunsul acesteia nu a fost deloc unul tranșant așa cum se așteota toată lumea.

Ea mi-a trimis un mesaj cu un zâmbet şi a zis "Gata, ţin minte!", a mai spus artistul.

Mai mult decât atât, Mihai Trăistariu a mărturisit că a fost atras dintotdeauna de caracterul ei și de felul ei direct în care a tratat lucrurile. Cât despre controversele pe care le-a creat, în ultima vreme, în showbiz-ul autohton, prin războiul pe care l-a declarat influencerițelor, artistul este de părere că este nevoie și de o persoană ca actrița care să spună lucrurilor pe nume.

”Mie îmi place foarte mult, mi-a plăcut caracterul ei, felul ei direct, sincer. Îmi plac oamenii, să le spună tranşant. E adevărat că ea poate şi-a creat şi duşmani, dar este alegerea ei. Poate că pe undeva trebuie taxate anumite persoane şi ea are suficientă carieră în spate încât să îşi permită să arate cu degetul anumite nereguli din showbiz.”, a mai spus Mihai Trăistariu la Star Matinal!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest