Care a fost, de fapt, motivul divorțului dintre Pepe și Oana Zăvoranu: „Nu a reprezentat nimic”

 

Divorțul lui Pepe de Raluca Pastramă l-a adus pe artist, în prim plan, în tabloidele din România. Detaliile uluitoare din interiorul mariajului său au readus în lumină controversele de care a avut parte în despărțirea de Oana Zăvoranu.

Pepe și Oana Zăvoranu au avut o căsnicie pasională, iar despărțirea a fost pe măsură! În urmă cu ceva timp, vedeta a vorbit despre faptul că s-a certat, la un moment dat, cu o publicație care scria despre fostul soț că ar fi de altă orientare sexuală.

Zvonurile au fost întărite de declarațiile uluitoare pe care le-a făcut „Querida”, în aceeași perioadă, dând de înțeles că nu ar infirma întru totul speculațiile.

„Eu am informații și o spun în premieră. Acum câțiva ani de zile m-am certat îngrozitor cu revista Star, care a publicat un articol despre el că este homosexual. Hai să vă spun că și eu sunt în posesia unor mesaje care atestă că e homosexual. Se vorbește în oraș că lumea cam știe că omul are bucurii la băieți. Normal că am fost stupefiată și am făcut și eu niște legături. Eu nu zic că bag mâna în foc, așa mi s-a spus”, a declarat Oana Zăvoranu la ”Un show păcătos”, în urmă cu câțiva ani.

După declarațiile făcute, Pepe a dat-o în judecată pe Oana Zăvoranu, acuzând-o de defăimare și având câștig de cauză. Astfel că actrița a fost nevoită să scoată din buzunar 10.000 de lei pentru daune morale.

Motivul divorțului dintre Pepe și Oana Zăvoranu

Mai mult decât atât, la un an distanță de divorțul controversat, Oana Zăvoranu a dezvăluit care a fost, de fapt, motivul divorțului de Pepe. Se pare că nu infidelitatea ei cu un bărbat mai tânăr cu 15 ani ar fi fost problema, ci faptul că scânteia dintre ea și artist s-ar fi stins cu multă vreme înainte de separarea oficială.

„Am stat şi am decantat foarte bine lucrurile. Tudy nu a reprezentat nimic, el doar a fost în ecuaţie. Nu Tudy a fost practic motivul divorţului nostru. Lui Pepe i-a convenit să se lege de un personaj”, a explicat Oana Zăvoranu, care a marcat că relația ei cu solistul latino s-ar fi încheiat chiar dacă Tudy nu ar fi existat în viața ei.

Lucrurile erau stricate de mai mult timp, dinainte de a apărea vreun bărbat în viaţa mea. Între noi intervenise o obişnuinţă, un cotidian, nu mai exista flacăra aia. Eu mă despărţisem de Pepe în gândul meu cu mult timp înainte să apară cineva. Era o despărţire la nivel mental, cu toate că-l vedeam în continuare un bărbat atrăgător şi îl vedeam ca pe ochii mei din cap”, a mai spus aceasta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest