Mihai Trăistariu, lăsat fără bani de femeile din viața lui: „Câteodată, în viață...”

 

Mihai Trăistariu se bucură de un succes mare pe plan muzical. Pe lângă vocea inconfundabilă, artistul este apreciat și pentru sinceritatea de care dă dovadă. Recent, acesta le-a povestit fanilor, pe rețelele de socializare, cum a fost țepuit de către fostele sale iubite. Mihai Trăistariu a mărturisit că a fost vorba de sume de bani considerabile, pe care nu le-a mai primit înapoi.

”2 țepe financiare am luat chiar din relațiile mele trecute.Prima, în 2009. Ea era mega fană Vama Veche. Așa că m-a rugat s-o împrumut cu 1.000 de euro ca să-i cheme pe cântăcioși să cante la ziua nepoatei ei. 2000 de euro cereau atunci cei de la Vama. Așa că a mai făcut rost de la sor'sa de încă 1.000.La câteva luni, ne-am separat drumurile, iar cei 1.000 de euro nu i-am mai văzut niciodată.

A doua țeapă a fost acum 3 ani. Prin 2019. Eram cu altcineva. Voia musai nu știu ce telefon, tot de vreo 1000 de euro. Dar nu lucra nicăieri și, deci, n-avea carte de muncă.I-am zis că nu vreau să mă simt folosit, că nu sunt genul de om care-și cumpără iubirea în felul ăsta și că tot ce pot să fac este să-i iau telefonul pe numele meu, iar ea să plătească ratele.Nici cu ea nu mă mai cunosc. Ne-am despărțit după 2 ani de relație.Dar ratele le-am plătit tot eu.Nu mai fac ! Promit !Câteodată, în viață, e bine să pățești și din-astea !Ca să te lecuiești, a scris Mihai Trăistariu pe rețelele de socializare.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest