Mioara Roman a ajuns de urgență la spital. Oana Roman, noi informații despre starea de sănătate a mamei sale

 


În ultima perioadă, problemele de sănătate nu i-au dat pace Mioarei Roman. Recent, aceasta a ajuns de urgență la spital, Se pare că Mioara Roman s-a confruntat cu o infecție urinară destul de gravă.

 "Mama a fost externată. Am venit la ea. E bine. Încă mai face tratament pe cale orală cu antibiotic. Infecția urinară a fost foarte urâtă. Spre sepsis. Dar acum e pe drumul cel bun. I-am făcut patul, a făcut baie. E liniștită și bine.", a mărturisit Oana Roman, pe Instagram.

Oana Roman se afla în vacanță în Egipt când a aflat că mama ei nu este deloc bine. Vedeta spune că s-a speriat teribil.

''Sâmbătă dimineață m-au sunat de la centru să-mi spună că mama nu se simte bine și au chemat Salvarea ca să vadă de la ce! M-am speriat foarte tare pentru că a fost pentru prima oară când nu eram acasă și nu am avut control asupra situației. Norocul a fost că nu era singură acasă, dar și dacă ar fi fost acasă cu o femeie care să o îngrijească nu ar fi fost deloc ok situația. Fiind la centru au știut ce să facă pe loc și au luat măsuri imediat.


Ei până să mă sune chemase deja Salvarea, îi luase glicemia, tensiunea etc. Pentru mine a fost foarte greu pentru că nu eram acasă. Cei de la Salvare au decis să o interneze pentru investigații. Noi nu avem voie să mergem în vizită la mama, sora mea a ținut legătura doar telefonic cu dna doctor care se ocupă de mama'', a declarat Oana Roman pe contul său personal de socializare, după ce a aflat de problemele de sănătate ale mamei sale. 
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest