Mirabela Dauer a vorbit despre iubire: ”Nu mai sper și nu mai vreau”

 

Mirabela Dauer arată mai bine ca niciodată, iar acest lucru se poate vedea de la o poștă. Vedeta împlinește la anul 70 de ani, însă are un secret cu care se menține în formă.


Invitată la ”Star Matinal”, vedeta a dezvăluit că obișnuiește să se trezească foarte devreme în fiecare dimineață și că, de mai bine de doi ani, are un obicei la care nu renunță. Aceasta bea apă cu lămâie și astfel a reușit să slăbească 12 kilograme”, a spus Mirabela la ”Star matinal”.


Întrebată dacă mai crede în iubire și dacă și-ar mai dori un bărbat în viața sa, Mirabela a avut un răspuns ferm.


”Când plâng, nu vreau să mă vadă nimeni. Iubiții mei s-au uitat la prietenele mele, dar nu poți să îți clădești fericirea pe nefericirea altuia. Cred în karma și muzica este karma mea. Mie nu îmi plac vorbele, îmi plac faptele, nu mai sper și nu mai vreau. Atât timp cât eu fac totul, eu spăl, eu gătesc, eu fac totul, devine o obișnuință. Când au avut un om lângă mine, l-am răsfățat, vreau să fiu singură. Când vreau să mă duc la sushi, să pot să mă duc la sushi. Pe spatele unui bărbat nu am stat niciodată, alții au stat pe spatele meu. Am ținut cont întotdeauna de persoana de lângă mine și i-am oferit prea multă libertate. Eu nu sunt o persoană geloasă
”, a mai spus Mirabela la Antena Stars.

Vedeta nici nu se gândește la un alt bărbat, însă a dezvăluit ce vrea de la un bărbat.

”Niciodată nu poate să apară, pentru că chiar și cei cu mult creier, căci mi-ar plăcea un bărbat cu care să am ce să vorbesc,  se uită la femei tinere și frumoase. Tinerii sunt tineri și eu nu aș fi nebună, nu mai este cazul”, a mai spus Mirabela la Antena Stars.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest