Mirabela Dauer, în formă maximă! Şi-a schimbat look-ul şi a slăbit 11 kilograme! Iată trucul simplu care a funcţionat pentru ea

 
+2 click pentru
galerie

Mirabela Dauer a fost mereu o artistă apreciată de toate generaţiile. Cântăreaţa este într-o formă maximă, după ce a reuşit să slăbească 11 kilograme, într-un mod foarte simplu şi şi-a schimbat look-ul.

Invitată, astăzi, la emisiunea "Star Matinal", de la Antena Stars, Mirabela Dauer a mărturisit cum a reuşit să  slăbească radical şi ce truc simplu a ajutat-o să ajungă la silueta pe care şi-o dorea.

"Mi-am schimbat look-ul pentru că toate erau tunse ca mine. Şi m-am dus la Liza mea şi i-am spus să mă tundă aşa aiurea. Nu aţi văzut că am slăbit 11 kilograme cu zeamă de lămâie. Frigiderul meu e nud pentru că fac cură de slăbire, pentru că nu mămânc. Băi voi nu aţi observat că m-am tuns, că am slăbit 11 kilograme, nu aţi văzut? Nu sunt bolnavă, am slăbit cu apă cu lămâie. Beau dimineaţa pe stomacul gol, apă fiartă cu lămâie, stau o oră, după o oră mănânc. Şi stomacul se strânge. Într-un an slăbit. Am o pâine specială neagră cu semniţe, din care mănânc dimineaţa două felii. Uite acum o să mănânc o ciorbă de fasole," a spus Mirabela Dauer, la emisiunea "Star Matinal", de la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest