Mirel Rădoi, într-o ipostază în care nu a mai fost văzut vreodată! Și-a luat toate măsurile de protecție împotriva coronavirusului/ VIDEO

 

Mirel Rădoi a dat pe spate pe toată lumea! Selecţionerul României a lăsat deoparte mingea de fotbal şi, în plină pandemie, a trecut la treburi mai serioase, iar imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau drept mărturie!

Îl vedeți bine! Este chiar Mirel Rădoi care s-a apucat de treburile gospodărești. Echipat corespunzător, paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe sportiv, în fața casei sale, în timp ce spăla gardul și trotuarul. Și o facea ca la carte.

Însă a avut și grijă ca nu cumva să-și zgârâie noul bolid de lux, recent achiziționat, în valoare de 180 de mii de euro. Și deși nu mulți l-ar fi văzut pe Mirel Rădoi în această postură, iată că bărbatul a dovedit că poate fi și un gospodar desăvârșit.

Cu multă îndemânare, dar și răbdare, sportivul a muncit minute bune în fața casei și astfel, a devenit, rapid, un model demn de urmat pentru vecinii săi.

După ce a muncit destul de mult timp, rezultatul a fost unul pe măsură. Atât trotuarul din fața casei, cât și gardul vilei, străluceau, odată ce a terminat treaba. Cu siguranță, soția selectionerului a apreciat munca acestuia și l-a răsplătit.

Dar nici partenera sa nu se lasă mai prejos când vine vorba de protecția și interesele familiei! În urmă cu puțin timp, soția slecționerului a fost surprinsă de paparazzii Spynews.ro, în timp ce a făcut o vizită la bancă, pentru a gestiona finanțele familiei sale, în timp ce era cu fetița sa de care avea grijă, chiar și atunci când discuta cu reprezentantul băncii.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest