Mirela Vaida, amănunte despre al patrulea copil! Se pregăteşte să devină mămică: „O perioadă în care ies din muncă”

 
+2 click pentru
galerie

Mirela Vaida este o mamă eroină! Prezentatoarea emisiunii „Acces Direct” şi-a dorit întotdeauna să aibă o familie numeroasă şi cu mulţi copii, iar dorinţa i-a fost îndeplinită. Vedeta are trei copii minunaţi: o fetiţă şi doi băieţei, dar cu toate acestea, nu vrea să se oprească aici!

Chiar dacă a trecut prin trei sarcini grele, după care a avut nevoie de muuultă recuperare, motiv pentru care a lipsit o bună perioadă din lumina reflectoarelor, iată că Mirela Vaida se pregăteşte să devină mămică pentru a patra oară!

În cadrul unui interviu pentru okmagazine.ro, Mirela Vaida a mărturisit că atât ea, cât şi soţul ei îşi doresc să echilibreze „situaţia” şi să mai facă încă o fetiţă, ca să aibă două fete şi doi băieţi. Mai mult de atât, frumoasa prezentatoare a mai spus că din punct de vedere al sănătăţii nu ar exista nicio problemă, dat fiind că nicio sarcină nu a avut complicaţii.

”Vrea soţul meu încă o fetiţă. Şi eu mi-aş dori...să închidem treaba, să fie două fete şi doi băieţi. Eu nu pot să programez, programează Dumnezeu, eu spun ce îmi doresc, doar că...nu am probleme. Mulţumesc lui Dumnezeu, corpul meu am dus aşa de bine sarcinile, am născut natural, nu îmi este teamă de nimic, am alăptat copiii, mă ocup de ei...iarăşi va însemna o perioadă în care ies din muncă”, a spus vedeta în exclusivitate pentru Ok Magazine.

Conştientă de programul dezechilibrat pe care îl va avea dacă va da naştere unui al patrulea copil, Mirela Vaida a mărturisit, într-o notă amuzantă, că odată cu aducerea pe lume al celui de-a doilea prunc, tot ce vine după, e mult mai uşor de gestionat.

”Te dezechilibrează un pic, dar merită. Dacă Dumnezeu va da, pe curând că aş mai face încă un copil, Pragul e la doi copii. Dacă ai trecut de doi copii, restul sunt bonus de la viaţă. Nu-i mai simţi", a mai spus ea pentru sursa citată.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest