Mirela Vaida, amănunte despre imaginea în care apare goală în cadă! Cine a pozat-o pe vedetă

 

Mirela Vaida a atras atenţia publică, odată cu publicarea imaginii în care a apărut goală în cadă! Cum întotdeauna a spus lucrurilor pe nume, vedeta a dezvăluit detaliile din spatele fotografiei, cât şi cine anume a imortalizat momentul.

Este cunoscut „războiul” dintre ea şi soacra ei, dar iată că lucrurile nu stau deloc aşa între cele două. Mirela Vaida şi mama soacră sunt cele mai bune prietene! Nu ne credeţi? Şi dacă vă zicem că cea care i-a făcut fotografia în cadă a fost chiar mama soţului ei, ce mai spuneţi? Da, da! Aţi citit bine!

Vedeta a explicat cu lux de amănunte, că ipostaza în cadă a fost una propusă chiar de soacra ei. Chiar ea a fost cea care a insistat ca Mirela Vaida să facă o baie fierbinte, cu spumă, pentru a se relaxa. Mai mult de atât, i-a dat drumul la muzică, i-a făcut poza, iar Mirela doar a pus-o pe Facebook. Cine a zis că socra e poamă acră, s-a înşelat. Cel puţin în cazul prezentatoarei de la „Acces Direct”.

„Eu și soacră-mea suntem niște fete de gașcă, noi două. Soacră-mea, contrar stereotipului de soacră, care în general e de poamă acră, soacră-mea e de gașcă. Așa că, ce a zis ea de dimineață, eu fiind foarte stresată și nedormită? (...) Îmi zice soacra mea, care să-mi trăiască, toate soacrele să trăiască... Soțul meu era plecat, cei mici la grădiniță, iar cel mai mic dormea. Și soacră-mea zice: Nu vrei tu mai bine să te relaxezi, să faci o baie fierbinte în cadă, cu spumă? (...) Ea mi-a adus spuma, ea mi-a adus ce ați văzut în păhărel și ea a zis să îmi dea drumul la muzică. Și tot soacră-mea mi-a făcut și poza! Și eu normal că am pus-o pe Facebook, căci cine mai are soacră ca a mea?”, a povestit Mirela Vaida.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest