Mirela Vaida, dezvăluiri în exclusivitate! Când revine în televiziune: „Ne vedem din...”

 
+2 click pentru
galerie

Mirela Vaida este o mămică eroină! Vedeta a mărturisit în platoul emisiunii „Star Matinal” de la Antena Stars cum reuşeşte să îşi împartă timpul, dar şi când va reveni în televiziune.

Mirela Vaida a mărturisit că vrea sa mai stea alături de bebeluşul Tudor, deoarece trebuie să îl alăpteze. Vedeta abia aşteaptă să revină pe micile ecrane, fiindu-i foarte dor să se afle în centrul acţiunii.

"Niciodată nu au acelaşi program. Se completează cumva. (...) Am născut natural. De asta am putut să reiau repede toate activităţile. Nu fac nimic în mod special. Mi-aş dori să pot să merg la sală. Încă e devreme. Nu pot să plec mai mult de două ore de lângă el, îl alăptez exclusiv. Dacă se pune problema îl iau cu mine. Stau acasă, casnică, mai trebuie şi dinastea din când în când. Mi-e dor, mi-e dor, să revin. Cum era înainte, stăteam în reality show. Îmi doresc să revin. Au fost câteva oferte de proiecte frumoase. Are o lună şi puţin Tudor, deocamdată mai stau. Stau şi vara asta şi vedem din toamnă", a spus Mirela Vaida la Star Matinal.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest