Mirela Vaida, probleme cu copiii ei. Cu ce boală se confruntă: “Încă de la naștere, ne-am luptat”

 

Mirela Vaida este una dintre cele mai iubite prezentatoare de televiziune din România. Și nu doar că are o carieră de succes, ci și o familie extrem de frumoasă.

Mirela Vaida are trei copii superbi, cu care se poate mândri oricând. Însă nu totul este atât de roz. Cele trei minuni ale vedetei Tv au fost diagnosticați cu o afecțiune rară, care i-a dat multe bătăi de cap prezentatoarei de la Acces Direct.

Sunt momente în care pielea celor mici este atât de uscată încât apar răni! Vedeta Antena 1 a vorbit pe larg despre această problemă de sănătate.

De mici, cei trei copii ai Mirelei Vaida au fost diagnosticați cu o problemă la nivelul pielii, destul de gravă pentru oricine. Se pare că toți au avut dificultăți încă de la naștere și există momente când apar chiar și răni.

Vedeta Tv a recunoscut că la început s-a speriat de această problemă, despre care nu știa prea multe. Mai târziu a descoperit cum poate să îi ajute pe cei mici

„ Copiii mei, toți trei, au pielea atopică! Ne-am luptat cu dermatita atopică încă de la naștere! Piele sensibilă, uscată, prurit, uneori răni deschise… A fost foarte greu când nu știam cu ce să tratez’, a explicat Mirela Vaida.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest