Mitică Popescu, în compania unei doamne misterioase! Cum a fost surprins celebrul actor/ VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Dragostea cu siguranţă nu are vârsta, iar Mitică Popescu este un exemplu bun în acest caz. Zilele trecute, paparazzii spynews.ro l-au surprins pe cunoscutul actor la braţ cu o doamnă cochetă! Cei doi au cutrierat la braţ străzile din capitală şi au făcut deliciul tuturor! Cum? Cel mai bine vă arătăm!

Îmbrăcaţi corespunzător pentru o întâlnire, actorul şi partenera sa au mers relaxaţi pe străzile din Bucureşti, iar la un moment doamnei i s-a făcut poftă de ceva bun şi s-au oprit în faţa unei patiserii. După ce au asteptat câteva minute la coadă şi-au cumpărat ceea ce voiam să mănânce, iar ulterior și-au văzut de drum liniștiți. Ușor grăbită, femeia a mers mai rapid decât celebrul actor, care a rămas cu câțiva pași în spate. În cele din urmă, Mitică Popescu a reușit să fie la pas cu partenera cu care a ieșit, și destul de atenți și-au continuat plimbarea prin Capitală, potrivit spynews.ro

La 81 de ani, actorul se bucură de micile plăceri ale vieţii. În urmă cu doar câteva luni, Mitică Popescu a fost surprins de paparazzii Spynews.ro în timp ce își "făcea viața" într-o cârciumă de cartier alături de câtiva prieteni.

Este văduv de 20 de ani

În urmă cu 20 de ani, Mitică Popescu şi-a pierdut dragostea vieţii. După tragedie, actorul nu a mai reuşit să se regăsească şi nu a mai primit pe nimeni în viaţa sa amoroasă. Dragostea ce i-a purtat-o soţiei sale, l-a împiedicat să mai aibă vreo relaţie, astfel încât, ajuns la vârsta de 81 de ani, actorul nu are nio parteneră.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest