Moartea interlopului Emi Pian, adevărul despre răzbunare! A fost ucis la comandă? VIDEO

 

Familia interlopului executat în stil mafiot rupe tăcerea! Se vorbește despre un asasinat la comandă. Mai mult, iese la iveală adevărul despre răzbunare.

A fost sau nu Emi Pian asasinat la comandă? Există dubii mari cu privire la moartea șefului Duduienilor. Apropiații susțin că interlopul ar fi fost victima unui asasinat la comandă. Mai mult decât atât, Emi Pian chiar ar fi primit mai multe amenințări înainte de tragedie.

Fratele lui Emi Pian, Elvis, susține că totul a fost premeditat și că interlopul ar fi fost atras într-o capcană ca să fie lichidat de rivalii săi, dar și de alți dușmani pe care i-ar fi avut. Se pare că partida de barbut, ar fi avut în casa patronului unei firme de taxi din București.

Un prieten de-al lui Emi Pian rupe tăcerea după înmormântarea interlopului și face alte mărturisiri șocante. Acesta a făcut un filmuleț în care susținea cu tărie că totul a fost aranjat. Mai mult decât atât, prietenul liderului Duduienilor lansează un avertisment dur la adresa celor care ar fi complotat la moartea lui Emi Pian. Gabi susține că ar trebui să aibă grijă de zarurile personale.

Presupusul ucigaș al lui Emi Pian a șocat pe toată lumea, după ce s-a declarat nevinovat. Mai mult, Richard Emanuel Gheorghe, cunoscut sub numele de Ciprian Napi, cere să iasă din închisoare. Acesta susține că ar avea și probe cu ajutorul cărora poate demonstra că nu el a fost cel care a pornit scandalul în urma căruia a fost ucis interlopul.

S-a vehiculat în ultimele zile că familia lui Emi Pian ar vrea să ceară despăgubiri de la familia ucigașului rudei lor. mai mult decât atât, s-a zvonit că aceștia cer greutatea interlopului în aur. Petre Geamănu care știe tot adevărul a rupt tăcerea și a spus cum va fi, de fapt, judecată moartea lui Emi Pian și a infirmat toate zvonurile precum că familia liderului Duduienilor cer aur care să compenseze faptul că a fost ucis.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest