Moda verii - iată ce accesorii cool pentru bebeluși găsiți la Little Prints

 

Vine vara, bine-mi pare. Așa ar spune oricine, mai ales că după o lungă perioadă de timp, nu mai sunt nici restricții. Pregătiți garderoba de vară și nu uitați de cei mici. Bebelușii pot fi răsfățați de accesoriile găsite la Little Prints. Magazinul este unul deja cunoscut, primul care a adus brandul Bibs în România. Alături de acest brand veți găsi și pe cel propriu sau altele cunoscute precum Frigg sau Mushie.

Dacă vă gândiți ce se poartă în vara acestui an, trebuie spus că de la banderola cap și până la ținute croșetate, ochelari de soare în formă de floare de la Little Prints, aveți ce alege.

Accesorii de cap drăgălașe

Începând cu primăvara, dar și pe perioada verii puteți alege pentru bebeluși banderole copii. Protejează de vânt și soare și sunt accesorii dintre cele îndrăgite. Iar producătorii de astfel de accesorii au adaptat rapid aceste accesorii astfel încât să le puteți potrivi în fel și chip la ținute diverse.

La Little Prints veți găsi banderole cu fundă supradimensionată, pe cele cu buline, model croșetat, cu nod decorativ, din catifea sau bumbac și în culori diverse. Culorile ca din curcubeu sunt delicioase.

Ochelarii de soare, cireașa de pe tort

Credeți că numai adulții poartă ochelari de soare? Moda modernă ne demonstrează că și copiii pot fi răsfățați de aceste tipuri de accesorii. Peach, sky și alte nuanțe drăgălașe sunt înșiruite în categoria de accesorii de acest gen, la littleprints.ro.

Atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari de până la 7 ani, astfel de ochelari oferă protecție UV400 împotriva razelor ultraviolete.

Surpriza vine de la bavete, o colecție elegantă

Cine spune că bavetele sunt simple accesorii pentru cei mici? Pot fi la fel de bine integrate în ținutele celor mici, fără să deranjeze că sunt necesare pentru a proteja hainele de salivatul în exces. Little Prints vine cu o variantă aparte și anume cele reversibile. Cu dantelă, tiv croșetat și printuri care mai de care, printre care și cele în carouri, veți găsi modele care să vă placă.

De bavete, cât mai multe, oricum veți avea nevoie și în perioada de diversificare. Treceți la cele din PVC, poate chiar cele supradimensionate. Iar când aveți un context ce impune dress code și vă prezentați alături de copil la eveniment, nu uitați că a fi chic poate fi o chestie de atitudine și nu numai. Adăugați una din bavetele elegante pe care le veți găsi la Little Prints, aici o categorie de produse este special destinată acestor tipuri de accesorii. În timp ce fetele pot fi răsfățate de modele florale, în formă de inimă, pentru băieți puteți alege modele în carouri, tonuri de maro, printre altele.

Accesoriile dau farmec ținutelor

La littleprints.ro veți găsi accesorii mai variate de atât. Tot ce ține de suzete și lanțuri de suzete. Pentru cunoscători, Bibs, celebrul brand danez cu ale sale suzete atemporale, poate fi o altă alegere aici. Suzetele cu scut ieșit în afară, create special încât să aibă grijă de nevoia bebelușilor, fără să aibă vreun impact pe termen lung în privința dezvoltării cavității orale ale celui mic.

Despre astfel de accesorii am tot auzit în spațiul public, multe dintre mămicile din showbiz recomandă suzetele Bibs. Dacă nu știți ce îi place celui mic, recurgeți la seturile try it, cu 4 suzete diferite de formă. Sunt perfecte pentru testare!

Vara aceasta se poartă calitatea!

Un avantaj pe care îl veți descoperi aici este că toate accesoriile înșiruite sunt atemporale și putem spune asta implicit când vine vorba de suzete. Acestea mențin un stil ce sfidează practic trendurile, aduc în prim plan eleganță prin simplitate.

În mod clar vara aceasta se poartă orice este de calitate. Dacă ajungeți în acest e-shop puteți oricând alege o completare de garderobă. Body-uri cu mesaje hilare, ținute din bumbac moale, salopete sau pături subțiri din muselină sunt câteva opțiuni pe care le aveți aici. De comandat o veți putea face doar online.

Să vină vara dacă sunteți pregătiți cu toată gama de accesorii de la Little Prints! Descoperiți întreaga gamă de produse în pagina oficială.

Contact:

+4 0725 766 847

[email protected]

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest