Moment inedit la Stand-Up Revolution: un concurent a stârnit discuții între jurați și prezentatori. Costel: „Nu s-a mai făcut asta în istoria televiziunii!”

 

Teo, Vio, Costel și Dan Badea au avut parte de o ediție agitată de audiții la Stand-Up Revolution, singura emisiune televizată de stand-up din România, în care jurații caută viitoarea mare senzație în domeniu. Duminică, de la ora 21:00, telespectatorii vor vedea ce moment a pus juriul în dificultate.

Noua ediție a emisiunii Stand-Up Revolution aduce duminica aceasta o altă serie de concurenți dornici să intre în echipele juraților Teo, Vio, Costel și Dan Badea – câțiva dintre ei, veniți de peste hotare, s-au pregătit temeinic, studiind chiar și “Luceafărul” pentru a crea un număr memorabil. Unul dintre competitori a provocat un moment unic în emisiune: Ilona Brezoianu a intrat pe scenă chiar atunci când juriul delibera: “Nu sunt de acord!”, a protestat ea. “A fost revoluție la Stand-Up Revolution”, a comentat Teo episodul inedit. “Nu s-a mai făcut asta în istoria televiziunii”, a spus Costel, care și-a dorit să iasă învingător în mijlocul discuțiilor iscate, pentru a-l avea în echipa sa pe concurentul în cauză. Telespectatorii vor afla cine a fost “mărul discordiei” dintre Ilona și jurați și cum s-a pornit revoluția de la Stand-Up Revolution în cea mai nouă ediție a emisiunii, duminica aceasta, de la 21:00. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest