Momente grele pentru Ioana Dichiseanu: „A murit şi ea, s-a dus foarte repede după Dichi”

 

Momente grele pentru Ioana Dichiseanu. Familia regretatului actor încă suferă, fiica lui, este cea mai afectată şi nu îşi poate reveni. Recent, a mai primit o lovitură, căţeluşa familiei a murit la scurt timp după decesul artistului.

Momente grele pentru Ioana Dichiseanu. Simona Florescu, fosta soţie a actorului, a mărturisit că fiica lor are atacuri de panică şi face eforturi să se obişnuiască cu faptul că tatăl ei nu mai este în viaţă.

”Ioana are atacuri de panică! Se obisnuiește foarte greu, s-a îmbolnăvit și papagalul nostru, are nouă ani. Cățelușa a murit și ea, s-a dus foarte repede după Dichi. Și eu am momente când mă uit la poze și plâng.

Ioana trebuie totuși să-și revină, să depășească momentul ăsta! Îi e dor de el, că nu-i mai aude glasul. Amândouă îl visăm. Ioana și Adi lucrează la o carte pentru Dichi și la un album cu melodii interpretate de el”, a declarat Simona Florescu, la o emisiune.

Anul 2021 a mai venit cu o lovitură pentru Simona Florescu. În luna noiembrie, vedeta și-a pierdut și tatăl de 83 de ani.

”Eu l-am pierdut și pe tata pe 3 noiembrie. Tata a avut piciorul tăiat în ultimii ani de viață. Niciodată nu suntem pregătiți pentru despărtirea de persoanele dragi. Tata s-a dus la 83 de ani. Unii spun că a trăit destul, pentru mine n-au trăit destul.

Și Dichi la fel, avea 87 de ani. Mama lui Dichi a murit la 42 de ani, a avut cancer. Tatăl lui a murit la doi ani după mama lui. Avea 17 ani când și-a pierdut păriniți. Dar sunt ai noștri și am vrea să-i mai auzim.

Am petrecut (n.r. sărbătorile de iarnă)  în familie acasă la Ioana și la Adi, au fost și socrii Ioanei, părinții lui Adi. Am stat la masă, am mâncat, am făcut cârnați în amintirea lui Dichi. Dichi își dorea în fiecare an cârnați. L-a visat Ioana înainte de Crăciun și i-a spus ce cadou să-mi ia”, a mai mărturisit Simona Florescu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest