Momente terifiante pentru Mirabela Dauer! A fost bătută şi ameninţată cu moartea

 

Mirabela Dauer este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Pentru că întotdeauna se afişează cu zâmbetul pe buze, nu mulţi sunt cei care cunosc drama prin care a trecut cântăreaţa.

Artista a trecut prin clipe cumplite, cu puţin timp înaint de divorţul de Traian Popovici, cu care are şi un băiat. Cel care i-a fost partener de viaţă a bătut-o cu fierul de călcat şi a ameninţat-o cu moartea. Şi asta nu este nimic!

Pentru că a vrut dinadins să obţină custodia fiului pe care îl aveau împreună, Traian Popovici a adus martori falşi în instanţă, pentru a înşela instanţa, la divorţ. Acesta a spus că şi-a găsit soţia înşelându-l, astfel că fiul lor a ajuns în grija lui, după cum au decis judecătorii.

Din cauza durerii, părintele artistei s-a stins, acesta fiind unul dintre cele mai mari regrete ale Mirabelei Dauer. ”Tatăl meu a paralizat din cauza asta. El îl adora pe Nanu. Când mi-au luat copilul și a văzut ce tristă eram, atâta tristețe a adunat în el… S-a întors cu fața la perete și a murit”, a spus Mirabela Dauer, potrivit Click.

Trădată de oamenii la care se aştepta cel mai puţin

În urmă cu ceva timp, Mirabela Dauer a fost invitată în cadrul emisiunii "Agenţia VIP" unde a vorbit despre oamenii care au trădat-o de-a lungul timpului şi cum a reuşit să treacă peste experienţele negative din viaţa sa. 

„Am o durere în suflet din cauza oamenilor care m-au dezamăgit. Eu nu mai țin atât de mult la oameni. Nu mai am încredere. Investesc foarte mult suflet și am zis că, în anii în care vrea Dumnezeu să mă mai țină, vreau să fiu liniștită.(...) Am iertat greşeli ce nu erau de iertat. Am iubit persoane ce nu erau de iubit. Am respectat ce nu era de respectat. Şi am plătit foarte scump pentru toate acestea!" a spus Mirabela Dauer, la „Agenția VIP”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest