Monica Pop, indignată de închiderea clinicilor dentare ca măsură a combaterii coronavirusului: „E război!”

 

Managerul Spitalului de Oftalmologie din Capitală, medicul Monica Pop, este revoltată de măsurile luate de autorități ca măsură a combaterii răspândirii coronavirusului, prin închiderea tuturor policlinicilor și cabinetelor dentare, în această perioadă.

Monica Pop a explicat că măsura luată va reuși doar să supraaglomereze camerele de gardă din spitale. Mai mult de atât, celebra doctoriță a ținut să menționeze și faptul că pandemia de coronavirus nu este singura problemă cu care se confruntă oamenii.

Prin intermediul unui mesaj postat pe pagina sa de socializare, Monica Pop și-a spus părerea, clar și răspicat, despre noua măsură luată de autorități.

„Lăsaţi policlinicile şi cabinetele dentare să funcţioneze!

Sunt mulţi alţi pacienţi în țara asta, nu numai cei cu COVID-19. Nu e singura boală de pe pământ! Dacă nu se vrea să-i pierdem, ei trebuie să aibă unde se adresa pentru consult şi tratament. Cu măsurile de rigoare. Şi program adaptat!

Cui foloseste închiderea policlinicilor? De ce să fie supraaglomerate Camerele de Gardă ale spitalelor şi UPU?! La policlinici şi cabinete sunt medici, cu experienţă. E mare nevoie de ei, acum mai mult decât oricând! E război!" a scris medicul Monica Pop, pe pagina sa de socializare.

Recent, Monica Pop a vorbit pentru Antena 3, unde a criticat măsura închiderii private în contextul pandemiei de coronavirus și a explicat și faptul că toate cadrele medicale care activează în spitalele de stat sunt cele mai expuse la infectarea cu virusul care a isterizat întreaga lume.

„După părerea mea nu trebuia închisă activtatea în niciun fel de aşezământ medical, indiferent cum era el. Suntem medici cu toţii. Medicii din spitale sunt în pericol mult mai mare decât cei din policlinici, care muncesc doar în timpul săptămânii, nu şi în weekend. Cei care conduc această situaţie să nu uite că sunt şi bolnavi de alte boli în ţara asta, nu doar de coronavirus. Aceştia trebuie îngrijiţi, că altfel îi pierdem.", a spus Monica Pop.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest