Motiv de fericire pentru Simona Gherghe și soțul său, în plină pandemie! Au fost copleșiți de felicitări!

 

Chiar dacă măsurile luate de autorități pentru combaterea răspândirii pandemiei de coronaviru sunt extrem de grele pentru toată lumea, Simona Gherghe reușește să se bucure de momentele petrecute cu familia și să găsească motive de fericire, în fiecare zi, iar astăzi, vedeta a împărtășit cu admiratorii săi, ce a făcut-o să zâmbească încontinuu de dimineață.

Simona Gherghe și soțul său, Răzvan Săndulescu au împlinit trei ani de când și-au legat destinele în fața ofițerului stării civile. Fosta prezentatoare de la „Acces Direct” a publicat o serie de imagini din una dintre cele mai fericite zile ale vieții sale, emoție care trece dincolo de ecran: „29 aprilie 2017! Trei ani de atunci! La mulți ani, @razsandulescu” Și așa cum era de așteptat, felicitările și inimioarele au apărut în valuri din partea prietenilor virtuali care le-au urat cât mai mulți ani împreună.

Probleme de sănătate in pandemie

Cine a spus că statul acasă este relaxant s-a înșelat, iar Simona Gherghe este dovada vie. Într-unul din story-urile sale, vedeta a mărturisit ca se confruntă cu mari dureri de spate, în ultima perioadă, din cauza treburilor casnice. Astfel că fosta prezentatoare le-a cerut ajutorul, celor care o urmăresc, în privința achiziționării unui robot de casă.

„Vă cer ajutorul, că știu că am o comunitate de mame care se uită la story-urile mele și poate multe dintre voi aveți astfel de roboți în casă și sfătuiți-mă ce să aleg”, a explicat Simona Gherghe.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest