Motivul incredibil din cauza căruia Cristina Ich a izbucnit în lacrimi, pe internet: „Nu e viață! E pușcărie!”/ VIDEO

 

Cristina Ich a izbucnit în lacrimi, în cadrul unui clip pe care l-a publicat pe contul ei de socializare. Ce motiv incredibil a stat la baza emoțiilor revărsate ale vedetei pe internet?

Cristina Ich este una dintre cele mai cunoscute personalități din mediul online, iar asta pentru că în spatele paginii sale de socializare se afla foarte multă muncă depusă pentru a-și fideliza urmăritorii. Fapt care a adus-o la limita disperării!

Cristina Ich a dezvăluit că a clacat din cauza presiunii care există în mediul online pe umerii ei. Vedeta a mărturisit că a început să îi displacă să mai facă postări pe contul ei de socializare pentru diverse brand-uri contracost.

”Îmi plac banii, dar nu sunt condusă de ei și nu o să ma las condusă de ei niciodată. Dacă nu fac lucrurile din plăcere mai bine nu le mai fac că plătesc cu foarte multă suferință (...) Urăsc că nu pot să mă prefac că nu sunt bine, când o să pot să fiu și eu diplomată.”, au fost doar câteva dintre cuvintele Cristinei Ich pe Instagram.

Cristina Ich a mai spus că nu se mai simte fericită cu meseria pe care o are în zona digitală, subliniind faptul că in viața nu contează doar latura financiară.

”Am obosit foarte tare și mi-am dat seama că nu mai pot spune nimic pe insta. Nu mai fac lucrurile cu plăcere și se simte. Îmi e foarte dor să fiu liberă. Poate pare aberent, dar asta nu e viață, e Pușcărie (virtuală). Faci pe plac altora și își dai seama că pentru tine nu faci nimic. Bani, bani, bani, rahat, nu e ca și cum sunt totul, cel puțin nu cu prețul suferinței mele. Asta simt acum, poate mâine o să fie bine. Voiam să mai zic ceva, dar mai bine...nu”, a fost mesajul postat de vedetă.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest