Motivul pentru care Brigitte refuză să îi dea moștenirea fiului ei! „Am tras foarte mult”

 

După ce fiul lui Brigitte a lansat acuzații grave la adresa mamei sale, acuzând-o că nu vrea să îi dea acces la averea pe care a moștenit-o de la tatăl său, bruneta a dezvăluit care este motivul pentru care refuză să îi dea banii!

În presă s-a scris că scandalul dintre Brigitte Pastramă și fiul ei ar fi pornit de la averea pe care tânărul a moștenit-o de la tatăl său. Bruneta susține, în schimb altceva! În cadrul interviului exclusiv pentru Antena Stars, soția lui Florin Pastramă a dezvăluit că Robert și-a schimbat radical comportamentul în momentul în care s-a despărțit de fosta iubită și „s-a înhăitat” cu niște persoane care și-au căutat interesul, în detrimentului binelui fiului său.

Brigitte a mărturisit că nu are de gând să îi dea banii cash în mână, ci își dorește să îi cumpere un apartament în care să stea. Bruneta a invocat ca motiv teama de a nu risipi banii cu amicii din anturajul toxic în care s-a băgat.

„S-a întâmplat înainte ca el să iasă pe sticlă pentru că ultimul an a fost dificil între noi.  Robert este un suflet foarte bun și mulți își bag joc de sufletul lui. Contează mult persoanele care stau lângă el. de când s-a despărțit iubita lui. Lângă el au fost niște persoane care îl influențează negativ și îl fac să vadă lucrurile altfel.

Lumea mă condamna că eu nu îi dau bani cash și că vreau să îi cumpăr un acoperiș asupra capului. Eu voi lupta ca el să nu cheltuie banii pe prostii și cu persoane nepotrivite. Eu am tras foarte mult ca să îi rămână ceva. Mi-ar părea rău ca totul să se ducă pe apa sâmbetei.

Doresc să îi cumpăr un apartament.” a spus Brigitte în cadrul interviului exclusiv pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest