Nadia Comăneci, pe podiumurile de modă internaţionale! A făcut senzaţie la New York Fashion Show VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Nadia Comăneci a fost o reală apariţie pe podiumul New York Fashion Show! Campioana noastră a urcat pe scenă şi a defilat ca un adevărat manechin. Cu un outfit casual, dar totodată chic, celebra gimnastă le-a dat clasă până şi modelelor, datorită atitutudinii şi asumării cu care s-a prezentat.

Chiar dacă nu este la prima „participare” la un eveniment de genul, în calitate de model, Nadia Comăneci i-a impresionat pe toţi cei prezenţi la eveniment. Gimnasta de talie mondială a postat pe una din reţelele sociale, pe care este activă, un scurt clipuleţ video în care defila pe catwalk. Mai mult de atât, aplauzele au fost de-a dreptul asurzitoare, atunci când şi-a făcut apariţia pe podium.

Nadia Comăneci a fost prezentă în calitate de reprezentantă a fundaţiei „Laureus sports for Good”, o organizaţie care promovează o viaţă sănătoasă prin mişcare. Aceasta nu a fost singura sportivă de talie internaţională care a defilat, la eveniment fiind prezentă şi Serena Williams, care a acaparat podiumul alături de fiica sa. Ce să mai! Fosta gimnastă ne-a făcut mândri încă o dată!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest