Nadir a păţit-o azi noapte! "A dat maşina peste mine. Am capul spart"

 

Noaptea trecută a fost una de coşmar pentru Nadir. În timp ce se afla pe stradă şi aştepta o maşină să vină să-l ia, un taximetrist a băgat maşina în marşarier fără să se asigure şi impactul s-a produs.

Artistul a intrat în direct în emisiunea "Star Matinal" şi a povestit tuturor ce s-a întâmplat. "Din fericire n-a fost un accident grav, dar cât de cât am păţit-o. A dat o maşină peste mine din greşeală. Un băiat cu taxiul a dat cu spatele şi m-a luat pe sus. Am stat până acum puţin timp la spital. Eram pe stradă, aşteptam o maşină să mă ia. Am capul spart, câteva contuzii, leziuni... Eu nu l-am văzut. Eram cu spatele şi el dădea cu spatele. A fost săracul cu mine până când am plecat. Nu i-am făcut plângere, n-a fost intenţionat ca să-i fac plângere. Se mai întâmplă. Doctorii mi-au spus că am nevoie de îngrijiri medicale şi doar să fiu în atenţie. Trebuie să iau o pauză de câteva zile, mă cam dor toate. Am şi spectacol la Iaşi în weekend. Până sâmbătă bănuiesc că o să fiu mai bine", a mărturisit Nadir.

Cine este Nadir?
Nadir Tamuz (27 de ani), simpaticul cântăreț libanez care a ajuns celebru după participarea la show-ul „X-Factor” de la Antena 1 și care a reușit să cucerească România cu ritmurile orientale, are o viață ca-n telenovele. Nadir s-a născut la Tripoli, în Libia, la 4 august 1988. Mama cântărețului a murit în urma unei boli incurabile. Pe atunci, Nadir avea doar 12 ani.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest