N-are teamă de coronavirus! Romanița Iovan, prinsă-n fapt! Nu a respectat nicio măsură de protecție/ VIDEO

 

Romanița Iovan este una dintre cele mai faimoase creatoare de modă din România, iar la 55 de ani, demonstrează la fiecare apariție că se menține în formă. Știe totul despre modă, dar când vine vorba de sănătate, lucrurile nu mai stau deloc așa.

Surprinsă de paparazzii Spynews.ro pe străzile Capitalei, Romanița Iovan nu a ținut cont de nicio regulă impusă de autorități, pentru starea de alertă. Mai exact, masca și mănușile de protecție lipseau cu desăvârșire.

Îmbrăcată țiplă, cu un maieu, o pereche de pantaloni, dar și cu o șapcă pe cap, probabil să nu fie recunoscută, se dă jos din bolid și a tăiat-o la fugă în clădire. Fără să mai țină cont și de măsurile de protecție. Nimic nu o mai sperie pe creatoarea de modă. Sau poate că graba... după cum zice proverbul... strică treaba.

Fără să piardă timpul, Romanița Iovan a ieșit grăbită din bancă și a băgat banii în poșeta asortată ținutei impecabile și se îndreaptă spre mașină. Cu sau fără măsuri de siguranță, trebuie să admitem că le dă clasă puștoaicelor de 20 de ani cu felul impecabil în care arată.

Șase ani de când i-a murit soțul

Romanița Iovan și-a pierdut soțul în urma accidentului aviatic din Apuseni. Adrian Iovan a fost pilotul aeronavei care a aterizat în munți, iar de atunci, nu există zi în care să nu își plângă durerea, chiar dacă au trecut șase ani. Creatoarea de modă a dezvăluit că în fiecare an, ea și cu fiul ei merg la locul în care soțul său a murit.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest