N-au ţinut cont de nimeni şi de nimic! Flick şi Popescu i-au tăiat rochia Roxanei, în direct! Imagini incredibile/ FOTO

 
+7 click pentru
galerie

Să vezi şi să nu crezi! Flick şi Popescu i-au tăiat rochia frumoasei asistente de la "Star Matinal", în direct, fără să ţină cont de nimeni şi de nimic! Chiar dacă la prima vedere, actul lor pare unul demn de judecat, adevărul este cu totul altul!

Roxana Niculae a fost protagonista unui incident mai puţin plăcut, în această dimineaţă. Îmbrăcată într-o rochiţă roşie, de lungime midi, în timp ce îşi prezenta mişcările de dans, frumoasa blondină şi-a prins tocul în broderia ţinutei şi a căzut. Desigur că în ajutorul ei au sărit imediat cei doi colegi ai săi, Flick şi Popescu, iar ca sa se asigure că un asemenea incident nu va mai avea loc pe parcursul zilei, cei doi moderatori i-au tăiat rochiţa.

Da, da! Nu glumim! Flick şi Popescu au făcut rost de o foarfecă, iar cu mare atenţie au decupat broderia buclucaşă. Ce să mai! Gestul salvator i-a spălat de păcate! De ce spunem asta? În urmă cu câteva zile, Flick a pus-o în dificultate pe frumoasa asistentă.

Cel supranumit "Domnul Rimă" şi-a ataşat o oglindă micuţa pe unul dintre adidaşi, pe care a legat-o bine între şireturi. Flick şi-a "amplasat" piciorul strategic sub fustiţa Roxanei Niculae, pentru a reuşi să îi vadă lenjeria intimă.

Flick şi Răzvan Popescu reprezintă combo-ul ideal dacă vrei să îţi iei doza de energie de dimineaţă! Alături de ei se află frumoasa Roxana Niculae şi Chef Berry, iar daca vreţi să vă începeţi ziua bine, îi puteţi urmări în fiecare zi, de luni până joi, doar la Antena Stars, începând cu ora 8:00, la „Star Matinal”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest