Nelu Bălășoiu, în comă, din cauza infectării cu noul coronavirus! Este în stare critică! VIDEO

 

Artistul Nelu Bălăşoiu trece prin momente critice! „Prinţul muzicii populare”, aşa cum era apreciat de întreaga Românie a fost contaminat cu virusul COVID-19 și a ajuns de urgență la spital, unde a suferit și un atac cerebral. În acest momente, artistul se zbate între viață și moarte.

Din cauza numeroaselor probleme de sănătate cu care s-a confruntat de-a lungul timpului, Nelu Bălășoiu se află în categoria persoanelor cu risc ridicat. Interpretul de muzică populară, în vârstă de 71 de ani, trece prin cea mai grea încercare a vieții sale.

Cântărețul a ajuns de urgență pe mâinile medicilor, iar la foarte puțin timp după a suferit și un atac cerebral. Și chiar dacă doctorii sunt rezervații în ceea ce privesc șansele lui de supraviețuire, fiul artistului i-a rugat pe toți cei care îl apreciază pe interpret să se roage lui Dumnezeu, astfel ca părintele său să treacă cu bine și peste acest moment delicat.

Vestea tragică a lui Nelu Bălășoiu a fost dată chiar de fiul artistului prin intermediul unui mesaj postat pe contul său personal de socializare: „Dragii nostri, vestile nu sunt bune. Din pacate tata a fost testat ieri iar astazi a venit confirmarea, este Covid-19 pozitiv. Medicii mi-au comunicat ca a suferit si un accident vascular cerebral, iar acum se afla in coma. Haideti sa ne rugam ca Dumnezeu sa faca o minune in aceste zile sfinte. Ma simt coplesit", a scris Ionuţ Bălăşoiu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest