Nelu Ploieșteanu a murit! A pierdut lupta cu boala cruntă la vârsta de 70 de ani!

 

Nelu Ploieșteanu a murit! Marele artist a trecut în neființă, din cauza unor complicații ale stării de sănătate care au fost cauzate de infectarea cu noul coronavirus. Deși medicii erau rezervați în ceea ce priveau șansele acestuia de supraviețuire, toată lumea spera că va avea loc o minune.

Un alt maestru a muzicii lăutărești s-a stins din viață din cauza noului cororavirus, după ce zilele trecute Cornelia Catanga a pierdut lupta cu viața tot din cauza infectării cu COVID-19.

Nelu Ploieșteanu a fost internat de urgență la Spitalul Floreasca, unde a fost dus direct la Terapie Intensivă și intubat. Inițial, artistul a stat două zile în instituția medicală, însă ulterior a decis să plece acasă pentru că nu suporta masca de oxigen. După 36 de ore de stat acasă, a ajuns din nou la spital, în stare foarte gravă, iar medicii au încercat prin toate mijloacele să îl salveze, însă nu au reușit.

Florin Vasilică a intrat în direct la „Star Matinal” și a vorbit despre cum anume a primit tragica veste că Nelu Ploieșteanu a murit, dar și când au discutat ultima oară.

„Era vorba și de niște afecțiuni vechi care suprapuse cu COVID au dus la rezultatul ăsta trist. Eu m-am trezit de dimineața și soția mi-a spus că nea Nelu a încetat din viață. Știu doar că în 2018 s-a stins și băiatul lui, iar informațiile le-am avut tot din presă de la Florin Condurățeanu. Era foarte gravă stare. Am înțeles că a și refuzat internarea în spital.

Ultima dată am vorbit la telefon, voia să vină să cânte la Alexandria. Din păcate a venit pandemia, nu s-au mai putut organiza evenimente. Niciodată la nea Nelu nu se vedea problemele, un om de o calitate extraordinară, bine dispus. Îmi pare sincer rău pentru dumnealui.”, a spus Florin Vasilică pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest