Nici nu zici că e soție de „Briliant”! Cu ce a înlocuit Sandra Mutu restaurantele de fițe din Dubai/ VIDEO

 
+5 click pentru
galerie

Adrian Mutu este un norocos. Nu doar că are o soție extrem de frumoasă, ci este și foarte harnică, iar imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau drept mărturie.

Știe să fie divă, dar și femeie de casă! Sandra Mutu a fost surprinsă la cumpărături, într-un supermarket din Capitală, în timp ce era însoțită de bonă și de micuțul său. Imediat cum a găsit un loc de parcare pentru bolidul său, focoasa brunetă a coborât din mașină și a intrat grăbită în magazin.  

Este o femeie extrem de frumoasă, însă de data aceasta nu și-a dorit să atragă deloc atenția. Spunem asta deoarece Sandra Mutu s-a camuflat pentru a nu fi recunoscută de nimeni. Pentru a se feri de ochii curioșilor, șatena s-a îmbrăcat foarte simplu, într-un hanorac negru și o pereche de pantaloni, iar pe cap și-a pus o șapcă. Vestimentația sa nu a fost accesorizata cu nicio geantă de firmă de mii de euro, cumpărată de la Paris, dar nici cu echipament de protecție!

Așa că nu avem încotro decât să îi dăm un cartonaș galben soției lui Adrian Mutu, dat fiind că nu a purtat nici mască, dar nici mănuși de protectie, semn că nu o îngrijorează atât de mult pandemia de coronavirus.

Fără pic de machiaj pe față și fără nicio fiță de vedetă, șatena a studiat cu atenție fiecare produs pe care l-a pus în coș, a citit toate etichetele produselor de la raionul cu carne, a vorbit preț de câteva minute la telefon, probabil cu soțul ei, după care a mai ales câteva fructe și dulciuri pentru cel mic.

După ce a terminat cumpărăturile, Sandra Mutu a ieșit din magazin cu două pungi pline ochi cu alimente și fără nicio problemă le-a cărat singurică la mașină. Apoi, soția „Briliantului” a plecat cu rapiditate spre casă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest