Nick Cordero, momente grele din cauza COVID-19! Piciorul drept al actorului a fost amputat!

 
+2 click pentru
galerie

O veste teribilă a lovit întreaga lume a filmului! Actorul Nick Cordero, în vârstă de 41 de ani, trece prin momente groaznice, după ce medicii au fost nevoiți să îi amputeze piciorul drept, din cauza infecției cu noul coronavirus!

Celebrul actor de pe Broadway se află la terapie intensivă, după ce a fost diagnosticat cu pneumonie la sfârșitul lunii martie. Ulterior a fost testat pozitiv pentru COVID-19, iar de atunci starea lui de sănătate s-a degradat cu rapiditate.

Infecția cu noul coronavirus a dus la formarea unor cheaguri de sânge la piciorul drept, fiindu-i provocate probleme de circulație și de tensiune arterială. Pentru a-i salva viața și pentru a evita ca situația să devină din ce în ce mai gravă, cadrele medicale au fost nevoite să îi amputeze piciorul.

Informația a fost confirmată de Amanda Kloots, soția actorului pe pagina sa de instagram. Aceasta a dezvăluit că în ciuda operației de succes, starea lui de sănătate este încă delicată, actorul fiind slăbit.

„El a trecut printr-o operație grea și mare, iar evident, corpul său este destul de slăbit. Îl vor duce înapoi în cameră pentru a se recupera și a se odihni, așa că sperăm că asta va face”.

Prietenii actorului au demarat o campanie de strângere de fonduri pentru a acoperi cheltuielile spitalizării, cât și pentru a putea achiziționa un scaun cu rotile performant, pe care îl va folosi de acum încolo.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest