Nick Rădoi, despre pandemia de coronavirus în America! „Lumea se bate în magazine”/ VIDEO

 

Pandemia de coronavirus a afectat întreaga lume. Dacă în Europa lucrurile stau din ce în ce mai rău, din cauza virusului, nici America nu se află într-o situație prea fericită. Nick Rădoi este stabilit în țara tuturor posibilităților și ne-a acordat un interviu, în exclusivitate, unde a dezvăluit cum se desfășoară lucrurile pe celălalt continent.

Se pare că americanii nu au dat mare importanță pandemiei, dar după ce s-au înregistrat primele cazuri de infectare în America și au văzut viteza de răspândire a virusului, între cetățeni s-a instaurat cu rapiditate panica. Motiv pentru care s-au dat adevărate bătălii pentru achiziționarea produselor alimentare, cât și cele de îngrijire, după spusele lui Nick Rădoi.

„Acum trei săptămâni era ok. Nimeni nu dădea importanță virusului, cazinourile erau pline, turiștii veneau din toate părțile, dar de când mass-media a început să dea tot felul de știri, iar guvernul să dea tot felul de restricții, oamenii s-au panicat rău de tot. America, o țară puternică, nu mi-aș fi imaginat vreodată că va fi afectată, ca să văd lumea că se bate în magazine pentru lucrurile necesare, iar rafturile să fie goale. E ceva de necrezut. Nu îmi vine să cred că lumea stă la rând ore întregi. Am plecat în Mexic, în Puerto Valarta, aici nimic nu e închis. Aici trece timpul mult mai repede.” a spus Nick Rădoi pentru Antena Stars.

S-a reîmpăcat cu Mădălina Apostol

Mădălina Apostol trăiește ca o prințesă, după ce și-a făcut bagajul și s-a mutat înapoi la Nick Rădoi. Și în plină pandemie de coronavirus, cei doi au tot felul de activități, printre care joaca cu jet ski-urile. Iar dacă vreți să vedeți și voi, dați play clipului de mai jos.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest