Nick Rădoi, petrecere de pomină după despărțirea de Mădălina Apostol! Care este ultima fiţă a momentului în rândul milionarilor VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Ultima fiţă a momentului în rândul milionarilor este să facă mare party după despărţire! Şampanie fină, muzică bună şi fete frumoase. Nick Rădoi s-a conformat imediat şi s-a dat în stambă cum îi stă bine. Oare ce o să spună Mădălina Apostol când o să vadă cum s-a distrat?

Nu e la Saint Tropez, dar se distrează de minune! Nici urmă de suferință după despărțirea de Mădălina Apostol. Milionarul Nick Rădoi petrece așa cum îi stă cel mai bine, cu șampanie fină, muzică bună și femei frumoase, căci nu se poate altfel.

Cu șampania fină e greu, nu doar să o plătești ci să o și desfaci. Ia să mai încercăm încă o data. Oare ce o să spună Mădălina Apostol când o să vadă cât de repede a trecut fostul iubit peste despărțire. Și nu o spunem noi, o dovedesc imaginile!

„Au încercat din răsputeri să ne despartă, au şi reuşit. Iar eu atunci i-am spus lui Nick că pe cât este de inteligent în alte aspecte, pe atât este de naiv când este vorba de dragoste” a declarat Mădălina Apostol în cadrul emisiunii „Agenţia VIP”.

La câte împăcări și despărțiri au bifat, nu mare ne-ar fi mirarea să îi vedem din nou împreună, dar până atunci să îl lăsăm pe Nick Rădoi să se mai distreze puțin.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest