Nico, detalii despre cele mai năstruşnice momente ale copilăriei: „Mă piteam în baie” VIDEO

 

Nico este una dintre mai apreciate artiste din showbiz-ul românesc. Cu toate acestea, nu foarte multă lume cunoaşte detalii din copilăria sa, iar într-un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars, artista a mărturisit care au fost momentele care au marcat-o.

Cu ocazia primei zi de şcoală, Nico ne-a dezvăluit ce anume îi plăcea şi ce anume ura cel mai tare atunci când trebuia să meargă la şcoală. Mai mult de atât, artista a legat prietenii solide încă din clasa 1, prietenii pe care le are şi în ziua de astăzi.

„Singurele lucruri care nu îmi plăceau erau cozile alea împletite pe care mama mi le făcea, iarna mai ales, când ieşeam, aşteptam să plece toţi copii ca să nu mă frece băieţii cu zăpadă. Mă piteam în baie până pleca toată lumea. (...) Prietenie de suflet cu băieţii n-am avut niciodată, dar am foarte multe prietene cu care mă întâlnesc şi în ziua de astăzi. E cea mai frumoasă zi din viaţa ta. Cred că voi reuşi să retrăiesc momentele atunci când voi avea un nepot şi îl voi duce la şcoală.” a declarat în exclusivitate pentru Antena Stars, Nico.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews