Nicolae Guţă tună şi fulgeră, după ce s-a spus că a slăbit din cauza unei boli: „Trebuia să duc muncă de lămurire”

 

Nicolae Guţă este unul dintre cele mai cunoscute prezenţe în industria muzicală din România. Manelistul nu s-a remarcat doar prin talentul artistic, ci şi prin transformările pe care le-a suferit de-a lungul timpului. După ce şi-a făcut operaţia de mişcorare de stomac, artistul a reuşit să topească kilogramele nedorite într-un timp record, dar acum, se pare că a revenit la greutatea iniţială.

Din cauza transformărilor fizice dese, în care ba era slab, ba era gras, toată lumea şi-a ridicat semne de întrebare dacă suferă de vreo boală. Sătul să tot dea explicaţii în stânga şi în dreapta, Nicolae Guţă a mărturisit că nu este bolnav şi nici nu îşi face operaţie de micşorare de stomac în fiecare zi.

Recent, Nicolae Guţă a vorbit, în exclusivitate, la Antena Stars despre transformările fizice pe care le-a suferit şi a dat cărţile pe faţă despre ce anume se întâmplă cu el, de fapt.

"M-am mai îngrăşat un pic, de fiecare dată slăbisem foarte mult doar ca să pot să merg înainte. M-am îngrăşat pentru că la fiecare petrecere trebuia să duc muncă de lămurire cu toată lumea, spunea: bă tu eşti bolnav, bă tu ai cancer, bă tu ai SIDA. O oră trebuia să duc muncă de lămurire cu toată lumea: n-am nici SIDA, n-am nici ciroză! Acum vreau să slăbesc iar.", a spus Nicolae Guţă pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest