Nicolai Tand, mărturisiri impresionante despre greutăţile trăite în tinereţe: "Am făcut munca de jos!"

 
+2 click pentru
galerie

Nicolai Tand este un bucătar desăvârşit, iar bucatele lui sunt apreciate de mii de oameni. În acelaşi timp, este prezentatorul emisiunii "Star Chef", de la Antena Stars, şi în fiecare weekend găteşte câte o reţetă originală pentru telespectatori.

Viaţa lui nu a fost mereu presărată cu lapte şi miere, ba din contră. Invitat, astăzi, la emisiunea "Star Matinal", de la Antena Stars, Nicolai Tand a povestit deschis despre felul în care decurge o zi din viaţa lui. De asemenea, bucătarul a mărturisit că a pornit de jos şi a plecat în Franţa încă de când era tânăr, unde a prestat munci grele.

"Tot ceea ce fac este normal, am doi copii. Mă trezesc dimineaţa la 7-7 jumate, duc copiii  la şcoală, apoi plec la restaurant şi ajung acasă 12 noaptea. Dar de câte ori pot, plec de la muncă să stau cu copiii. În weekend-uri încerc să nu îmi fac de lucru, ca să stau cu copiii să le gătesc, să stăm toţi la masă.

Am plecat de acasă pe la 20 de ani în Franţa, am avut curaj, m-am chinuit cum am putut. N-am mers pe banii mamei şi ai lui tata la facultăţi, am mers la muncă, nu aveam unde să dorm, am stat în case părăsite. Am făcut toate muncile de jos, de la spălător de vase, pănă la muncitor pe şantier. Nu ştiam limba franceză şi nu am crezut că voi lucra la Paris 13 ani. Parisul pentru mine a fost şcoala vieţii," a spus Nicolai Tand, la emisiunea "Star Chef", de la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii urmărind materialele video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest