Nicole Cherry a intrat în vacanţă! Şi s-a apucat de sportul preferat: shoppingul

 

În ciuda faptului că este extrem de solicitată, Nicole Cherry ştie foarte bine cum să-şi gestioneze lucrurile pentru ca artista să aibă timp şi pentru ea. O să aveţi o surpriză când o să aflaţi cu cine merge la shopping.

Vacanţa scurtă şi tremurândă cu un an înainte de examenul de Bacalaureat a sosit şi pentru Nicole Cherry! A terminat clasa a XI-a şi ultimul an de liceu urmează. Noi am găsit-o pe "Cireşica" la fel de zâmbăreaţă ca de obicei şi ne-a povestit ce face cu ultimul timp liber destinat relaxării înainte de examen.

"Acum e vacanţă, mai ales că timpul meu e mult mai bine în vacanţă. Nu am şcoală, nu am... nu trebuie să învăţ pentru ceva şi mai ales că între concerte mereu îmi fac timp. Încerc să mă distrez cât pot de tare pentru că na... anul viitor voi da şi bacul. Nu prea am timp să mă gândesc atât de departe, să îmi planific o vacanţă aşa. Câteodată-i bine, câteodată... de obicei e bine pentru că atunci când îţi planifici lucrurile dinainte să ştii că nu mereu iese. Mie-mi place să vizitez, orice e nou şi frumos. Deci, oriunde aş merge m-aş simţi la fel de bine, clar", a mărturisit Nicole.

Fie că e în vacanţă, fie că-şi petrece timpul acasă alături de familie şi prieteni, Nicole nu spune niciodată "NU" shopping-ului. Deşi majoritatea merg cu mamele în mall, "Cireşica" e aparte şi merge la braţ alături de tatăl său: "De obicei, mamele-s cu shopping-ul, dar la mine în familie, tati este cu shopping-ul. Adică tata se plimbă, are răbdare, îmi dă sfaturi. El îmi spune părerea lui sinceră: uite, păi, asta se poartă cu asta şi de multe ori mă duc la shopping cu el".

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest