Nicole Cherry, concerte anulate din cauza coronavirusului! La ce metodă a apelat pentru a se proteja: „Pentru că nu se ştie”

 

Nicole Cherry a fost nevoită să îşi anuleze concertele în perioada următoare, din cauza coronavirusului. Invitată în platoul emisiunii „Star Matinal”, artista a dezvăluit şi la ce metodă a apelat pentru a se proteja cât mai mult de epidemia de COVID-19.

Nicole Cherry este una dintre cele mai dorite artiste la evenimentele private şi nu numai, atât în ţară, cât şi peste hotare. Dar pentru că îşi doreşte să nu-şi pună în pericol sănătatea ei şi a celor dragi, cântăreaţă şi-a amânat toate spectacolele. Mai mult de atât, cântăreaţa a mărturisit că nu va mai face poze cu niciun fan, până când lucrurile nu vor reveni la normal.

 Artista a ţinut să precizeze şi faptul că nu va rămâne în izolare în apartament, închisă între patru pereţi, ci va pleca la casa de la ţară, pentru a se bucura de natură, alături de iubitul său. „O să iau o pauză. Nu o să mai fac poze cu fanii, pentru că nu se ştie! Nu ştim cum evoluează, cine cu cine a stat! Dacă e să luăm, luăm împreună. (n.r. cu iubitul). Vrem să mergem la ţară, nu să stăm în apartament” a spus Nicole Cherry, în cadrul emisiunii matinale de la Antena Stars.

Nicole Cherry nu este singura artistă care şi-a anulat evenimentele în cadrul cărora urma să cânte, din cauza coronavirusului. Pe lângă ea se află numeroşi cântăreţi din România, precum Andra şi Fuego, cât şi din industria muzicală internaţională precum: Miley Cyrus şi Madonna.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest